logo apellc

Celebrem-ho amb Lletres


La Cambra de Tarragona acollirà el 13 de desembre a les 19 hores l’acte Celebrem-ho amb Lletres, en què deu persones posaran en valor la figura i l’obra de Josep Pin i Soler tot llegint el llibre de Magí Sunyer Ruta Josep Pin i Soler. La interpretació de la ciutat. Cada lectura s’acompanyarà de la projecció de diferents imatges al·lusives al text.

El tarragoní Pin i Soler destacà com a novel·lista, emprenedor, viatger i cosmopolita. La família dels Garrigas, la seva novel·la més celebrada, s’edità el 1887, any de la fundació de la Cambra de Tarragona. En aquesta novel·la es relata minuciosament la vida, usos i costums de la Tarragona del segle XIX.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins els actes de celebració del 125è aniversari de la Cambra, alhora que es pretén reivindicar la figura d’un destacat, i no prou reconegut, tarragoní il·lustre.

Anna Gispert s’ha encarregat del projecte i la direcció tècnica d’aquest acte, que ha estat possible també gràcies a la col·laboració de l’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (Apellc) i la Fundació Privada Mútua Catalana.

L’acte és gratuït, si bé es demana confirmació d’assistència: ansilvestre@cambratgn.org o bé al 977 21 96 76.

Obrir PDF