logo apellc

Edició IV


OBRES PREMIADES EN LA 4a EDICIÓ (2010)

«El pes de la pluja», d’Anna Cortadelles Adzerias

«Joc de mirades», Mireia Toda Cosi

«Els lladres que robaven capgrossos», d’Alejandro Thérèse Navarro

Veredicte del IV Premi Apellc Jove de narrativa i poesia per a joves de 14 a 21 anys

Divendres, 23 d’abril del 2010, diada de Sant Jordi, es dugué a terme l’acte de lliurament del IV Pre-mi Joves.lit a la khaima d’Escriptors del Camp de Tarragona, situada a la Rambla Nova. L’acte comptà amb la presència del senyor Joan Aregio i representants de la Junta de l’Apellc.

Recordem que enguany és el quart any consecutiu que l’Apellc convoca el Premi Joves.lit de narrativa i poesia per a joves de 14 a 21 anys. El IV Premi Apellc Jove de narrativa i poesia, dotat amb 600 euros i una beca per a l’Escola de Lletres de Tarragona, es divideix en dues modalitats segons l’edat: un premi al millor relat o millor recull de poesia per a joves d’entre 14 i 17 anys i un premi al millor relat o millor recull poètic per a joves d’entre 18 i 21 anys.

El jurat, compost per Gabriel Ferrer, Roser Guasch, Emili Llamas, Rosa M. Murtró i Montserrat Coll com a secretària, va fer públic el veredicte del premi:

En la categoria de 14 a 17 anys, va atorgar un accèssit a l’obra narrativa «Els lladres que robaven capgrossos», d’Alejandro Thérèse Navarro, d’Altafulla, i el primer premi a l’obra presentada amb el títol «Joc de mirades», relat que correspon a Mireia Toda Cosi, de la Riera de Gaià.

En la categoria de 18 a 21 anys, va atorgar el primer premi a l’obra presentada sota el títol «El pes de la pluja», d’Anna Cortadelles Adzarias.

Finalment, els membres del Jurat van expressar la seva felicitació a tots els participants i van manifestar-los el seu reconeixement per la qualitat general dels treballs presentats.

Ben aviat, tothom podrà llegir les obres premiades en aquesta mateixa pàgina web.

Acta

001 002 003 004 005 006

L’Apellc convoca el IV Premi Apellc Jove de narrativa i poesia per a joves de 14 a 21 anys.

Poden optar al Premi Joves.lit narracions o reculls poètics de tema lliure en llengua catalana escrits per joves d’entre 14 i 21 anys. Aquest premi es divideix en dues modalitats segons l’edat; un premi al millor relat o millor recull de poesia per a joves d’entre 14 i 17 anys, i un premi al millor relat o millor recull poètic per a joves d’entre 18 i 21 anys.

Per a cada franja d’edat s’atorgarà un premi de 600 euros i una beca per a l’Escola de Lletres de Tarragona. El jurat decidirà la possibilitat d’atorgar un accèssit de 300 euros a ccada modalitat.

Ell termini d’admissió de treballs finalitza el 15 de març del 2010.

El veredicte es donarà a conèixer el 23 d’abril durant la diada de Sant Jordi. El lloc i els detalls d’aquest acte seran anunciats oportunament.

Trobareu tota la informació al díptic informatiu.

Cartell

Díptic informatiu

  • Edició IV