logo apellc

Edició VI


Veredicte del VI Premi Apellc Jove de narrativa i poesia per a joves de 14 a 21 anys

Ahir, diada de Sant Jordi, es dugué a terme l’acte de lliurament del VI Premi Joves.lit al cafè La Cantonada de Tarragona durant el transcurs de la lectura pública de textos que va organitzar l’Escola de Lletres, amb el títol «Un altre Sant Jordi».

Enguany ha estat el sisè any consecutiu que l’Apellc, malgrat les dificultats econòmiques, ha convocat el Premi Joves.lit de narrativa i poesia per a joves de 14 a 21 anys. Recordem que el Premi Apellc Jove de narrativa i poesia, dotat amb 500 euros i una beca per a l’Escola de Lletres de Tarragona, es divideix en dues modalitats segons l’edat: un premi al millor relat o millor recull de poesia per a joves d’entre 14 i 17 anys i un premi al millor relat o millor recull poètic per a joves d’entre 18 i 21 anys.

El jurat, compost per Fina Anglès, Joan Chavarria, Jesús Figueres, Anna Gispert i Montserrat Coll, com a secretària, va fer públic el veredicte del premi:

En la categoria de 14 a 17 anys, va atorgar el primer premi a l’obra presentada amb el títol «Clau de sol», de Laura Navarro Pena, de Castellvell del Camp.

En la categoria de 18 a 21 anys, va atorgar el primer premi a Marcel Casas Duch, de Tarragona, amb l’obra narrativa «Hitler al meu cor».

Finalment, els membres del jurat van expressar la seva felicitació a tots els participants i, alhora, van manifestar-los el seu reconeixement per la qualitat general dels treballs.

Ben aviat, tothom podrà llegir les obres premiades a la pàgina web de l’APELLC.

Acta

OBRES PREMIADES EN LA 6a EDICIÓ 

Clau de Sol

Hitler al meu cor 

 

001 002 003 004 005 006 007

Acte de lliurament del VI Premi joves.lit

http://www.apellc.org/joveslit

Dilluns, 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a les vuit del vespre, tindrà lloc l’acte de lliurament del VI Premi Joves.lit durant el transcurs de la lectura pública de textos que ha organitzat l’Escola de Lletres de Tarragona, amb el títol «Un altre Sant Jordi». L’acte serà a les 8 del vespre, al Cafè Cantonada (C. Fortuny, 23, baixos) i comptarà amb la presència de representants de l’Apellc.

Recordem que enguany és el sisè any consecutiu que l’Apellc convoca el Premi Joves.lit de narrativa i poesia per a joves de 14 a 21 anys. El VI Premi Apellc Jove de narrativa i poesia, dotat amb 500 euros i una beca per a l’Escola de Lletres de Tarragona, es divideix en dues modalitats segons l’edat: un premi al millor relat o millor recull de poesia per a joves d’entre 14 i 17 anys i un premi al millor relat o millor recull poètic per a joves d’entre 18 i 21 anys. El jurat, compost per Fina Anglès, Joan Chavarria, Jesús Figueres, Anna Gispert i Montserrat Coll, com a secretària, ha destacat la qualitat dels treballs presentats i l’elevat índex de participació.

Cafè Cantonada


Indicacions

L’Apellc convoca el VI Premi Apellc Jove de narrativa i poesia per a joves de 14 a 21 anys

Poden optar al Premi Joves.lit narracions o reculls poètics de tema lliure en llengua catalana escrits per joves d’entre 14 i 21 anys. Aquest premi es divideix en dues modalitats segons l’edat; un premi al millor relat o millor recull de poesia per a joves d’entre 14 i 17 anys, i un premi al millor relat o millor recull poètic per a joves d’entre 18 i 21 anys.

Per a cada franja d’edat s’atorgarà un premi de 500 euros i una beca per a l’Escola de Lletres de Tarragona.

El termini d’admissió de treballs finalitza el 30 de març del 2012.

El veredicte es donarà a conèixer a Tarragona durant el mes d’abril. El lloc i els detalls d’aquest acte seran anunciats oportunament.

Recordeu que la majoria de guanyadors de les anteriors edicions han estat alumnes de diversos centres d’ensenyament; és per això que l’Apellc fa una crida a tot el col·lectiu de professors associats perquè facin la màxima difusió d’aquesta convocatòria entre els seus alumnes.

Trobareu tota la informació al díptic informatiu.

Animeu-vos-hi i feu-ne difusió!

 Cartell VI Premi Apellc Jove de narrativa i poesia per a joves de 14 a 21 anys

 Díptic VI Premi Apellc Jove de narrativa i poesia per a joves de 14 a 21 anys

  • Edició VI