logo apellc

L’APELLC, doncs, pretén endinsar-se en l’àmbit de les empresesL’APELLC (Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes) pretén des d’aquest estiu obrir un nou àmbit d’actuació que reclama la participació de tota la població i és per això que des d’aquí us incitem a fer la vostra aportació. Creiem que, deixant-nos d’Estatuts que coixegen, tenim una ferma llei de política lingüística que sembla que cal anar recordant perquè els organismes encarregats de fer-ho no ho fan, o potser és que tenen massa feina i no saben ni per on començar.

L’APELLC, doncs, pretén endinsar-se en l’àmbit de les empreses, sobretot aquelles que estan de cara al públic, per tal de, en cas de no complir la llei, recordar-los-la i enviar-los-en un exemplar perquè es posin al dia, al mateix temps que enviarem una reclamació a l’Oficina d’Atenció al Consumidor i a l’Oficina de Garanties Lingüístiques, si ho creiem necessari. Recordeu que tenim dret en qualsevol cas a tenir-ho tot, com a mínim, en català: megafonia, catàlegs, informació dirigida al/a la consumidor/a (cartes, cartells, etc.). Així que, per més turistes que arribin a casa nostra aquest estiu, recordeu que tenim uns drets i que cal vetllar per ells perquè si nosaltres som els primers en desprestigiar la nostra llengua, com volem després que ens la respectin?

Per això, doncs, us denamen la vostra col·laboració, per fer-nos arribar qualsevol queixa que nosaltres puguem tramitar per tal de donar-vos veu i suport