logo apellc

FESTIVAL INTERNACIONAL DE POESIA VEUS PARAL·LELES (amb les restriccions del 155)


,

L’APELLC, la Casa de les Lletres i l’Ajuntament de Tarragona organitzen, amb el patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana i la col·laboració del Centre Tarraconense El Seminari i l’Escola de Lletres de Tarragona, una nova edició a Tarragona de l’espectacle de poesia Veus Paral·leles.

Dissabte, 30 de juny, Tarragona acollirà la setzena edició de l’espectacle poètic Veus Paral·leles, un espectacle dirigit per Albert Mestres, en el qual sis poetes, tres de fora de les terres de parla catalana (enguany: gallec, occità i amazic) i tres de l’àmbit lingüístic català, reciten la seva poesia en la pròpia llengua en un joc de veus paral·leles. L’espectacle es durà a terme en un espai entranyable de la Part Alta, el claustre Sant Pau del Centre Tarraconense El Seminari, on el dissabte 30 de juny, a les 9 del vespre, la màgia del lloc i la poesia s’uniran per delectar els tarragonins a partir d’un guió i una actriu, Mireia Chalamanch, que enllaça les obres poètiques.

En aquesta setzena edició, els poetes convidats són Elies Barberà, Gonzalo Hermo, Lurdes MalgratM. Antònia Massanet, Berta Piñán i Salem Zenia.  

El guió i la direcció són d’Albert Mestres i l’actriu participant en el recital és Mireia Chalamanch.

L’entrada és gratuïta! Us hi esperem!