logo apellc

Arriba a Tarragona el festival internacional de poesia Veus Paral·leles!


,

ARRIBA A TARRAGONA EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE POESIA VEUS PARAL·LELES.           De Súnion a Sant Pere de Rodes

L’Apellc, la Institució de les Lletres Catalanes i la Casa de les Lletres organitzem, amb el patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana i la col·laboració del Centre Tarraconense El Seminari, una nova edició a Tarragona de l’espectacle internacional de poesia Veus Paral·leles.

Dilluns, 27 de juny, Tarragona acollirà la catorzena edició de l’espectacle poètic Veus Paral·leles, un espectacle dirigit per Albert Mestres i acollit per la Institució de les Lletres Catalanes, en què tres poetes de parla catalana i tres d’una altra llengua, enguany la grega, reciten conjuntament la seva poesia. L’espectacle es durà a terme en un espai entranyable de la Part Alta, el claustre Sant Pau del Centre Tarraconense El Seminari, on dilluns, 27 de juny, a les 9 del vespre, la màgia del lloc i la poesia s’uniran per delectar els tarragonins a partir d’un guió i una actriu, Mireia Chalamanch, que enllaça les obres poètiques de sis autors i, quan cal, recita en català els poemes que el poeta ha dit en la seva llengua.

Enguany, els poetes convidats són Nora Albert, Pavlina Pampoudi, Katerina Iliopoulou, Josep Lluís Roig, Stamatis Polenakis i Ramon Boixeda.

El projecte té per objectiu fer descobrir i posar en relleu cultures, realitats lingüístiques i mons poètics diversos al públic català i, alhora, posar en contacte amb la realitat de la poesia catalana i dels nostres escriptors poetes d’altres tradicions, enguany la grega.

L’entrada és gratuïta! Us hi esperem!