logo apellc

2013Cartells de l’exposició en homenatge a Josep M. Pujol (16/07/2013 – 3/05/2013, Eina, Espai Barra de Ferro, Barcelona). Autors: Eva Calduch, Ricardo Badia, Enric Font, Natàlia González, Pilar Gorriz, Enric Jardí, Eduardo Manso, Laura Meseguer, Oriol Miró, Begoña Roman. Agraïm totes les gestions per aconseguir les imatges al nostre soci Pere Farrando.

 

Veus Paral·leles 11 · De les Ardenes al Montnegre (2/07/13, claustre Sant Pau del Centre Tarraconense El Seminari). Fotografies de M. Mercè Sardà.

 

Un passeig per Sinera. Viatge teatralitzat per l’imaginari que Salvador Espriu creà a la vila d’Arenys de Mar, el seu Sinera.

«Del cementiri al port, baixant per la Riera, passant per places i carrers…. Si voleu conèixer de prop els orígens de la mítica Sinera, veniu a passejar amb nosaltres.
Els nostres guies, una pintoresca parella arenyenca, us descobriran la realitat i les històries que inspiraren la creació d’aquest gran mite literari, que no deixa de ser la recreació més o menys fidel del món d’infantesa de Salvador Espriu.
El recitat, les anècdotes i les històries que escoltareu us aproparan a l’obra d’aquest escriptor, us en suggerirà noves lectures i potser fins i tot us en revelarà alguns secrets.»
Ruta inclosa en les Jornades tècniques d’Espais Escrits.

 

Interacció teatral amb poemes d’Estellés (17/11/2013, Claustre del Seminari, Tardor Literària, Any Estellés a Tarragona). Fotografies de M. Mercè Sardà.

 

Ruta literària Vicent Andrés Estellés (23/11/2013, Tardor Literària, Any Estellés a Tarragona)

 

Ruta literària Vicent Andrés Estellés (23/11/2013, Tardor Literària, Any Estellés a Tarragona). Fotografies de M. Mercè Sardà.

 

«Recuperem la paraula» i lliurament del VII Premi Joves.lit (28/11/2013, Tardor Literària, Any Estellés a Tarragona, local de la Colla Jove). Fotografies de M. Mercè Sardà.