logo apellc

I Premi Apellc Jove de narrativa i poesia.TARRAGONA LITERÀRIA

Diari cultural del Camp de Tarragona

http://blocs.mesvilaweb.cat/escolalletres

L’APELLC / Associació de professionals i estudiosos en llengua i literatura catalanes ha convocat el Premi “Joves.lit”, I Premi Apellc Jove de narrativa i poesia, per a joves de 14 a 21 anys.

Dotat amb 600 euros i una beca per a l’Escola de Lletres de Tarragona, aquest premi es divideix en dues modalitats segons l’edat: un premi al millor relat o millor recull de poesia per a joves d’entre 14 i 17 anys, i un premi al millor relat o millor recull poètic per a joves d’entre 18 i 21 anys.

Els treballs que optin a qualsevol de les modalitats del premi joves.lit han de ser inèdits i tenir una extensió mínima de 20 fulls mecanografiats a doble espai i per una sola cara. Les obres s’han de fer arribar a L’APELLC / Associació de professionals i estudiosos en llengua i literatura catalanes. Plaça Imperial Tarraco, 1, 43005 Tarragona.

El termini d’admissió és el 12 d’abril de 2007 i el jurat estarà format per Fina Anglès, Josep Cots, Anna Gispert, Lurdes Malgrat i Agnès Toda com a secretària. El veredicte es donarà a conèixer el 23 d’abril, durant la diada de Sant Jordi a Tarragona.

Si voleu més informació podeu visitar el díptic que adjuntem a sota d’aquestes línies.

Captura de pantalla 2013-10-16 a la(s) 17.37.31