logo apellc

L’Apellc i l’Escola de Lletres celebren la Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Pública de TGN amb una lectura de textos


, ,

 

Enguany l’Apellc se suma als actes de la 3a Revetlla de Sant Jordi, que ja s’ha consolidat com una festa i una celebració de les biblioteques públiques de Catalunya, més en aquest any que se celebra l’Any de les Biblioteques.

Us convidem a celebrar la Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Pública de Tarragona, fins a les 24 h, presentada pel periodista Jordi Suriñach.

L’Apellc i l’Escola de Lletres presentaran el projecte “Passeig per les places i carrers dels escriptors”, projecte de divulgació d’escriptors de la literatura catalana a qui s’ha dedicat una plaça o carrer de Tarragona, a càrrec de Remei Barberà Gomis. Lectura de textos de diferents autors per part dels alumnes de l’Escola de Lletres de Tarragona, conduïda per Anna Gispert Magarolas, presidenta de l’APELLC.

Us deixem el programa amb totes les activitats de la Revetlla d’enguany. Trobareu tota la informació a: http://bibliotecatarragona.gencat.cat/ca/detalls/noticia/Revetlla-Sant-Jordi-2015

Us hi esperem!

Captura de pantalla 2015-04-17 a las 18.35.10 Captura de pantalla 2015-04-17 a las 18.35.00