logo apellc


L’APELLC impulsa quatre grups de conversa en català a Tarragona

Aquesta setmana han començat, oficialment, a la Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta, els grups de conversa en català de la iniciativa Xerrem Junts a Tarragona, impulsada per l’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (APELLC). L’activitat compta amb la participació d’un total de 22 xerraires, que gràcies al guiatge de 10 voluntaris, podran posar en pràctica i millorar el seu coneixement de l’idioma. Els guies han rebut la formació de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL).

El projecte Xerrem Junts, ideat per la CAL, té per objectiu fomentar l’ús social del català entre persones que volen aprendre l’idioma, i es porta a terme a diferents punts de Catalunya. En el cas concret de Tarragona, encara que els grups de conversa ja s’hagin iniciat, les inscripcions es mantenen obertes, i es poden dur a terme contactant amb l’APELLC (apellc.socis@gmail.com), o bé presencialment, a la Biblioteca Pepita Ferrer.

Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i del Departament de Cultura i la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Hi col·laboren:

Ajuntament de Tarragona Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure