logo apellc

Oberta la inscripció a la VI Nit de la Llengua al Món Digital (Tarragona, 22 de novembre)


, ,

La Direcció General de Política Lingüística (DGPL) i l’Amical Wikimedia organitzen per al divendres 22 de novembre la VI Nit de la Llengua al Món Digital en què es treballarà el tema de l’ensenyament del català, a més de mantenir la línia de traducció iniciada en edicions anteriors de la viquimarató.

La VI Nit de la Llengua al Món Digital convida voluntaris a participar-hi amb l’objectiu d’ampliar amb referències fiables els articles relacionats amb la llengua catalana a la Viquipèdia. Es tractarà de crear, completar i millorar o traduir els articles que recullin informació sobre l’ensenyament del català des de tots els punts de vista: la història, la didàctica, les modalitats, les persones i institucions implicades, etc.

L’esdeveniment és gratuït però cal apuntar-s’hi prèviament enviant un correu electrònic a coordinacio@wikimedia.cat. Si l’usuari ja té un compte a la Viquipèdia, es pot inscriure directament a la llista que apareix en aquesta pàgina. També cal que cadascú porti el seu ordinador o tauleta per poder treballar.

L’edició d’enguany de la Nit de la Llengua al Món Digital s’organitza amb el Port de Tarragona i la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, la Biblioteca Pública de Tarragona i l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona.