logo apellc

Oferta núm. 152Després de l’èxit dels cursos que hem dut a terme del programa Lletres per a Tothom del curs passat, a proposta de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, l’Apellc en tornarà a gestionar una nova tongada durant el curs 2018-19. Lletres per a Tothom és un programa sorgit de la necessitat davant la mancança detectada de programes específics d’alfabetització en català d’adults nouvinguts a Catalunya. L’objectiu del programa és facilitar l’alfabetització a persones que, en origen, no tenen domini de la lectoescriptura, amb la intenció d’iniciar un procés formatiu personalitzat que pugui tindre continuïtat en altres accions formatives.

És per això que volem actualitzar i ampliar la nostra cartera de professionals, persones que puguin impartir 90 hores de docència que, posteriorment, el programa preveu complementar amb 30 h més de voluntariat lingüístic. Les classes es faran en diversos municipis (Altafulla, el Morell, la Riera de Gaià…). Cal disposar de vehicle propi i, lògicament, prioritzarem els associats i associades per davant d’altres candidats aliens a l’Apellc. Valorarem especialment l’experiència en formació de persones adultes i en l’ensenyament del català com a L2, l’habilitat de gestionar i cohesionar la diversitat, l’emprenedoria didàctica i, preferentment, amb la llicenciatura o grau en filologia catalana.

De moment, encara no diposem d’horaris, però fem aquesta primera crida per saber a quins associats i associades us pot interessar. Si és així, podeu enviar-nos els vostre currículum en aquesta adreça de correu: apellc.socis@gmail.com.