logo apellc

Presentació del projecte Epitettrio


,

El passat dissabte 22 d’abril, juntament amb  l’Escola de Lletres de Tarragona, vam voler acompanyar el trio Epítet en la presentació del seu projecte. I vam poder gaudir d’un magnífic concert!  Epítet, amb els seus poemes musicats i l’immillorable marc de l’Escola Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, van crear una atmosfera màgica la vigília de Sant Jordi per presentar-nos el seu projecte de poesia catalana musicada.

EPÍTET neix de la voluntat de fer un viatge a través de la poesia de casa nostra amb la música com a vehicle d’expressió i suport per la paraula.

Amb l’ajut de diverses persones del món de la literatura i l’ensenyament, han seleccionat un seguit de poemes dels noms més destacats de la poesia catalana de tots els temps i les han musicat adequant les melodies i acompanyaments a la temàtica dels versos, l’autor i les seves singularitats expressives.

Un viatge poeticomusical que es traduirà en dues vessants: d’una banda, el format de concert per a sales i auditoris, i de l’altra, un espectacle pedagògic per a escoles i instituts, encara en procés de creació.

Excel·lent treball que facilita la connexió amb la poesia catalana i la seva difusió!

Un trio de músics a l’altura dels poemes que canten:
Lluís Barceló (guitarres i veus)
Roger Conesa (saxo, percussions, ukelele… i veus)
Uri Mas (baix, guitarres i veu principal)

Compteu amb nosaltres en aquest fantàstic viatge poeticomusical!