logo apellc

Tot a punt per a la tretzena edició del festival de poesia Veus Paral·leles!


,

L’Apellc, la Institució de les Lletres Catalanes i la Casa de les Lletres organitzen, amb el patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana i la col·laboració del Centre Tarraconense El Seminari, una nova edició a Tarragona de l’espectacle internacional de poesia Veus Paral·leles.

Diumenge, 28 de juny, Tarragona acollirà la tretzena edició de l’espectacle poètic Veus Paral·leles, un espectacle dirigit per Albert Mestres i acollit per la Institució de les Lletres Catalanes, en què tres poetes de parla catalana i tres d’una altra llengua reciten conjuntament la seva poesia. L’espectacle es durà a terme en un espai entranyable de la Part Alta, el claustre Sant Pau del Centre Tarraconense El Seminari, on el 28 de juny, a les 9 del vespre, la màgia del lloc i la poesia s’uniran per delectar els tarragonins a partir d’un guió i una actriu, Mireia Chalamanch, que enllaça les obres poètiques de sis autors i, quan cal, recita en català els poemes que el poeta ha dit en la seva llengua.

Enguany, els poetes convidats són Cinta Mulet, Helena Sinervo, Begonya Pozo, Mikael Brygger, Harri Hertell i Pau Vadell.

El projecte té per objectiu fer descobrir i posar en relleu cultures, realitats lingüístiques i mons poètics diversos al públic català i, alhora, posar en contacte amb la realitat de la poesia catalana i dels nostres escriptors poetes d’altres tradicions, enguany la finesa.

Us hi esperem!