logo apellc

Una nova ruta poeticonatural adreçada als infants omple el Parc de la Ciutat de lletres


,

Aquesta iniciativa se suma a les del Camp de Mart i Jardins de l’Amfiteatre, impulsades per Parcs i Jardins

Aquesta tarda s’ha inaugurat una nova ruta literària de la mà de la conselleria de Parcs i Jardins, amb la col·laboració de l’Associació de Professionals i estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (APELLC) al capdavant. Aquesta nova proposta, la tercera a la ciutat, s’ubica aquesta vegada al Parc de la Ciutat i presenta deu plafons amb poemes d’autors i autores de Tarragona adreçat a infants i ve acompanyat d’un joc per seguir la ruta.  

Núria Freixa (llorer), Cinta Mulet (magnòlia), Isabel Ortega (plataner), Imma Pujol (xiprer), Olga Xirinacs (pi), Fina Anglès (tamariu), Rat Cebrián (alzina), Joan Mitjons (lledoner) i Judit Robert (olivera); són els nou autors que han estat escollits per formar part del nou projecte i que han proposat una poesia adreçada a infants per al plafó, que també inclou, en cada cas, una il·lustració d’Anna Escardó. 

Per aquesta iniciativa Parcs i Jardins ha comptat amb APELLC, però també amb la Casa de les Lletres, Veus de Dona a Tarragona, l’Escola de Lletres i Òmnium Cultural i s’emmarca dins el moviment Viles Florides, del que Tarragona n’és una d’elles.